la 22/08/2020
Skogster Live – Country Couple klo 21:00

Country Couple on laulaja-kitaristi Niina Sallisen ja kitaristi-laulaja Sami Huohvanaisen muodostama duo, joka soittaa countrymusiikkia. Ohjelmistossa on perinteistä ja uudempaa countryä ja bluegrassia. Joukossa on paljon duettoja.

Vaikka countrylaulujen tarinat ovat usein surullisia, on Country Couple valinnut tulkittavakseen myös paljon rakkaudesta kertovia lauluja. Jokainen kappale on puhutellut heitä jollain tapaa henkilökohtaisesti – ne ovat lauluja, joilla on merkitystä.

Keikoilla kuullaan ikivihreitä klassikoita, kuten “Jolene”, “Jackson”, “Pancho & Lefty” ja uudemmista hiteistä mainittakoon esim. Tyler Childersin “All Yourn’” ja Jason Isbellin “If We Were Vampires”.

Country Couple on puoliakustinen duo. Niina soittaa akustista kitaraa ja Sami sähkökitaraa suurimman osan setistä.

Niina Sallinen on helsinkiläinen countrylaulaja ja Juttutuvassa Hilland Mondays -klubilla maanantaisin esiintyvän Hilland Playboys -yhtyeen solisti. Hän soittaa countrya ja western swingiä myös Niina Sallinen & The Swinging Cowboys -yhtyeessä sekä Niina Sallinen Sings Patsy Cline -tribuuttibändissä.

Sami Huohvanainen on helsinkiläinen kitaristi mm. Southern Fruits ja Holy Honk -yhtyeissä.

Countrylaulajan ja rock-kitaristin rakkaus toisiaan ja musiikkia kohtaan luo kiehtovan tunnelman, joka pitää yleisöä otteessaan.