Ranskalaistyyppinen kahvila-baari

Haluamme korostaa historiallisen rakennuksen arvoa, tarjoamalla asiakkaillemme erittäin hyvällä maulla sekä ammattitaidolla rakennetun ranskalaistyyppisen kahvila-baarin.

Astuessasi katutason pilariovista sisään, avautuu eteesi kahvila sekä baari.

Kahvilan tunnelma on rakennettu tarkoin valittujen materiaalien kautta, mutta tärkein tunnelman luoja on henkilökuntamme palveluasenne. Kauppias tavaratalo oli jo aikoinaan tunnettu erinomaisesta palvelustaan sekä laadukkaista tuotteistaan, emme voisi yli satavuotiaalle legendalle tuottaa pettymystä. Erään vanhaan hämäläisisännän sanat kuvastavat hyvin kauppiaaseen kohdistunutta arvonantoa ja luotettavuutta, kun hän lausui:

”Olen ikäni tehnyt kauppaa Skogsterilla, tee sinäkin. Siellä minua ei ole koskaan petetty, sieltä saa aina hyvää tavaraa.”

Asiakkaamme otetaan aina suurella sydämellä vastaan, aivan kuten Rouva Skogster on varmasti kutsunut vieraitaan olohuoneeseensa nauttimaan päiväkahvista sekä lämmikkeistä.

Keskipäivän tee tai kahvi saa Skogsterissa helposti seurakseen liköörin tai Champagnen.

Laadukkaiden tuotteidemme lisäksi teemme työmme vain asiakkaitamme varten ja siksi asiakkaamme saavatkin sanella miten vauhdikasta menomme loppuillasta onkaan.

Keskipäivän Champagne voi siis täysin huoletta venähtää illan pikkutunneille saakka. Baarissa blenderit laulavat tehden mitä mahtavampia juomasekoituksia herättelemään makunystyrät perinteisemmän valikoiman rinnalla.

Alakerrassa asiakkaamme hurmaa merihenkinen kellarimme. Myös tunnelmallinen kellarimme tarjoaa erilaisia juomasekoituksia perinteisen valikoiman rinnalla. Kellarimme aukeaa viikonloppuisin aina tilanteen mukaan, kun lisä tilaa tarvitaan. 

Niin kellarin kuin katutasonkin voit varata yksityisesti erilaisiin tilaisuuksiin: synttärit, yritysjuhlat, cocktailjuhlat, pikkujoulut tai ihan mihin juhlaan vain! Autamme mielellämme suunnittelussa!

Aukioloajat

Ke-To klo 14-23

Pe klo 14-03

La klo 14-04

Vapaa sisäänpääsy klo 23 asti.

Pe K-18
La K-21