Pieni Ihme -hyväntekeväisyysmuotinäytös 22.03.2019

Pieni Ihme -hyväntekeväisyysmuotinäytös

Pieni Ihme on vuosittain järjestettävä hyväntekeväisyysmuotinäytös, jossa kerättävillä varoilla tuetaan paikallisiin lapsiin ja nuoriin liittyviä kohteita yhdessä Lasten Klinikoiden Kummit ry:n kanssa. Viime vuonna tapahtumassa kerätyillä varoilla hankittiin Kanta-Hämeen keskussairaalan lasten ja nuorten psykiatrisen osaston pihalle leikkipaikka. Tänä vuonna tilaisuudessa kerättävät varat lahjoitetaan Kanta-Hämeen keskussairaalan vastasyntyneiden osastolle.

Muotinäytös järjestetään yhdessä muutamien hämeenlinnalaisten yritysten kanssa. Malleina toimii paikallisia henkilöitä, jotka ovat tuttuja mm. urheilu-, kulttuuri- ja politiikan piireistä. Niin kaikki mallit kuin tapahtuman toteuttavat yrityksetkin, ovat mukana hyväntekeväisyysajatuksella.
Tapahtuma on tarkoitettu sekä naisille että miehille, jotka haluavat tukea hyvää asiaa osallistumalla upeaan iltaan muodin ja hyvän seuran parissa. Tilaisuudessa on arpajaiset, jossa viime vuosien tapaan useita huikeita palkintoja.

Lippuja tilaisuuteen myydään vain ennakkoon ja niitä voi ostaa yhteystyöyrityksistä Kristalli, Vaateputiikki Jasmiina, MyMilou, Torioptiikka sekä Cafe Bar Skogster. Sisäänpääsylippu sisältää lasillisen kuohuvaa ja sillä osallistuu myös arpajaisten pääpalkinnon arvontaan. Kaikki tilaisuuden lippu- ja arpajaistulot sekä lahjoitukset ohjataan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteellemme.
Tervetuloa tekemään kanssamme hyvää!

Pieni Ihme 22.3. Cafe Bar Skogsterissa klo 18:00 (ovet avautuvat 18:00), liput 15 €/ kpl, maksu käteisellä.